+38 (044) 339-90-90
«ЛАПАРОСКОПІЧНА АНАТОМІЧНА РЕЗЕКЦІЯ ПЕЧІНКИ: ПОКАЗИ, ТЕХНІКА, ПОРАДИ ТА ХИТРОЩІ»

14-15 червня 2021 року на базі Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова, спільно з Center of Surgical Innovation провели дводенний курс  «Лапароскопічна анатомічна резекція печінки: покази, техніка, поради та хитрощі».

Куратор курсу - ФЕДОРОВ ДЕНИС ОЛЕКСАНДРОВИЧ – к.м.н., хірург-трансплантолог першої категорії, старший науко вий співробітник відділу хірургії та трансплантації печінки Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова.

Курсанти відвідали спеціалізований цикл лекцій з тактики ведення хворих на хірургічну патологію печінки за сучасними доказовими стандартами підготовленний співробітниками відділу хірургії та трансплантації печінки.

Родзинкою курсу було відпрацювання навичків на роботі Senhance в КЛ Феофанія (Заболотного, 21)

У лекційній частині курсу були висвітлені головні аспекти виконання мініінвазивних резекцій печінки на основі сучасних світових даних та результатів узагальнення власного досвіду.

Під час практичної частини курсанти відвідали операційну  Національний Інститут хірургії та трансплантології імені О. О. Шалімова та отримати практичні поради, також були виконані операції куратором і його командою: Лапароскопічна правобічна гемігепатектоміі, Лапароскопическая анатомічна резекція Sg 7печенки. .

Сподіваємось що проведене навчання сприятиме впровадженню в нашій країні цієї надсучасної методики, завдяки якій більше пацієнтів отримає безболісне та ефективне лікування.

CSI висловлює велику подяку куратору курсу та всім його учасникам, успіхів у роботі.

 До нових зустрічей!

Задати запитання