+38 (044) 339-90-90
«Сучасна гістерорезектоскопія з проф. Чайкою К.В» для початківців.

18 липня 2022 р. в Київському міському центрі репродуктивної та перинатальної медицини, вул. Героїв Сталінграда, 16. (4-й пологовий будинок), спільно з Тренінг центром "Center of Surgical Innovation®», під керівництвом куратора курсу: проф. Чайки Кирила Володимировича  відбувся курс «Сучасна гістерорезектоскопія з проф. Чайкою К.В» для початківців.

Картка заходу

Програма практичного курсу була спрямована на ознайомлення та практичне відпрацювання  на тренажері с патологіями матки. В лекційній програмі обговорена тактика ведення хворих,  вибір хірургічного втручання, помилки в діагностиці, хірургічна практика, використання різних видів енергій, різниця в роботі офісного і звичайного резектоскопа, яка анестезія потрібна пацієнту і чому. Практично відпрацюємо можливості офісної гістерорезектоскопії при лікуванні внутрішньоматкової патології (поліпи, гіперплазія, синехії, субмукозні міоми, перегородка матки), розібрали тактику хірургічного лікування пацієнтів та відвідали 6 гістерорезектоскопічних операцій.

Центр Хірургічних Інновацій висловлює подяку проф. Чайці Кирилу Володимировичу за проведення цікавого і плідного майстер-класу і бажає всім його учасникам успіхів у подальшій роботі!

 

Задати запитання