+38 (044) 339-90-90
«ХІРУРГІЧНА ЕНДОСКОПІЯ У ЛІКУВАЛЬНІЙ ПРАКТИЦІ»

16-17 грудня 2021 року в Центрі діагностичної та інтервенційної ендоскопії клінічної лікарні Феофанія, спільно з Тренінг центр, "Center of Surgical Innovation ®"   пройшов перший семінар-практикум з Live-ендоскопією та практичним навчанням на біомоделях.

Куратори курсу: Бойко Володимир Васильович, к.м.н , лікар-ендоскопіст, заступник головного лікаря з медичних питань (м.Київ, Клінічна лікарня Феофанія)

Криворук Орест Мирославович, Керівник центру діагностичної та інтервенційної ендоскопії (м.Київ, Клінічна лікарня Феофанія).

Дякуємо всім учасниками, 22 курсанти з усіх куточків України отримали змогу не тільки подивитись наживо ендоскопічні втручання та послухати лекції а й відпрацювати навички підслизової диссекції, etc.

Дякуюємо всій ендоскопічній та анестезіологічній команді за активну участь, центру гастроентерології та відділу ІТ, адміністрації лікарні.

Окрема подяка адміністрації КЛ Феофанії, кураторам курсу: Бойко Володимиру Васильовичу, Криворуку Оресту Мирославовичу за проведення заходу, компаніям BOWA, До нових зустрічей.

Задати запитання