+38 (044) 339-90-90
«СУЧАСНІ АСПЕКТИ ГІСТЕРОРЕЗЕКТОСКОПІЇ» З ПРОФ. ЧАЙКОЮ К.В. ТА ЖИХАРСЬКИМ Р.В.

16 по 17 вересня 2021 р. в Київському міському центрі репродуктивної та перинатальної медицини, вул. Героїв Сталінграда, 16. (4-й пологовий будинок), спільно з Тренінг центром "Center of Surgical Innovation®», під керівництвом експерта курсу: проф. Чайки Кирила Володимировича та куратора курсу Жихарського Романа Володимировича відбувся курс «Сучасні аспекти гістерорезектоскопії».

Програма інтенсивного курсу виявилася насиченою: відбувалась активна дискусія на хвилюючі запитання учасників, такі як дослідження вагінальної і лапароскопічної гістректоміі, помилки в діагностиці, хірургічна практика, використання різних видів енергій, різниця в роботі офісного і звичайного резектоскопа.

Учасники курсу асистували доктору Чайці К.В. і куратору курсу Жихарському Р.В., які успішно виконали 7 гістерорезектоскопічних операцій.

По закінченню курсу учасники курсу отримали сертифікати CSI.

Центр Хірургічних Інновацій висловлює подяку проф. Чайці Кирилу Володимировичу та Жихарському Роману Володимировичу за проведення цікавого і плідного майстер-класу і бажає всім його учасникам успіхів у подальшій роботі!

Задати запитання